onsdag, oktober 11, 2006

Fremtidens blodsukkerapparat til diabetikere

PRESSEMEDDELELSE

Clever Check

- fremtidens blodsukkerapparat til diabetikere

Ny dansk virksomhed med fokus på brugervenlige og sikre produkter til diabetikere lancerer den 1. 10. 2006 et nyt blodsukkerapparat.

Virksomheden hedder Diabetesmed, og et af målene for den nye virksomhed har været at finde et blodsukkerapparat, der samler de mest brugbare funktioner i ét apparat, og dermed gør hverdagen nemmere for et stigende antal sukkersygepatienter. Det er nu lykkedes.

Direktør hos Diabetesmed, Michael Dørellih Jensen, fortæller:

- Der findes i dag en række udmærkede blodsukkerapparater på markedet, men med Clever Check er brugervenligheden for alvor sat i højsædet. Blandt andet er displayet stort, og der er mulighed for talefunktion på engelsk. Det er en stor fordel for eksempelvis svagtseende.

- Testtiden kun 7 sekunder, og der kræves kun 0,7 mikroliter blod for at udføre en korrekt test. Desuden er der hukommelse for op til 450 målinger, og Clever Check kan meget nemt og enkelt tilkobles en PC, fortæller Michael Dørellih Jensen.

Advarsel om ketonstoffer
- Samtidig er der en advarselsfunktion ved risiko for ketonstoffer, der blandt andet kan være tegn på diabetisk ketoacidose. Det er en syreforgiftning, der kan være livstruende og optræde hos type 1 diabetikere. Derfor er det selvsagt vigtigt at blive advaret om ketonstoffer, og jo før, jo bedre.

Clever Check er et lille, moderne og handy blodsukkerapparat, der er nemt at have med overalt. Apparatet forhandles direkte hos Diabetesmed samt hos førende distributører af diabetesudstyr, og på apoteker landet over.

Startsættet indeholder Clever Check blodsukkerapparat (med eller uden talefunktion på engelsk), 25 teststrimler, 25 lancetter, en fingerprikker, kontrolopløsning, en solid taske.


Godkendt og testet
- Slutteligt skal det for god ordens skyld nævnes, at produktet naturligvis er FDA- og CE-godkendt, ligesom det er testet på et dansk diabetes laboratorium.

- Samtidig er brugervejledningen på dansk, hvilket også spiller en stor rolle for mange brugere, fortæller Michael Dørellih Jensen.

En Clever Check startpakke koster det samme som andre apparater på markedet, trods muligheden for talefunktion.



Yderligere spørgsmål til denne pressemeddelelse kan fås hos: Diabetesmed, Michael Dørellih Jensen, Klingebjergvej 5, 3200 Helsinge. Tlf. 48 71 36 59. E-mail: info@diabetesmed.dk. www.diabetesmed.dk.