torsdag, august 14, 2008

Så er det tid til en opdatering

Tiden flyver afsted, og sommervejret skal vi kigge langt efter lige i tiden. Men når man arbejder med søgemaskineoptimering, så er der altid noget at lave, men derfor skal der jo alligevel være tid til et indlæg i ny og næ.

Af nye ting kan jeg fortælle at der ligger en virksomhed i Randers som har specialiseret sig i industrilakering, pulverlakering og andre typer af lakering. De hedder Ranlak ApS, og er rigtig gode til den slags.

Her i sommeren har jeg været i Øster hurup nogle gange, når jeg har været ude at cykle med hadsund Cykelklub, og derude i sommerlandet er kommet nogle nye og spændende butikker, blandt andet Mig og Laura som sælger børnetøj, tripp trapp stole, samt en masse andre spændende ting. Så er der kommet en ny restaurant i Øster Hurup, den hedder Rasmus Klump pandekager, et hyggeligt sted at indtage sin middag.

Apropos middag, så vil lige anbefale 2 gode steder at spise i aalborg. Det er Tony's pizza og Fandanko.

På det lille reklamebureau er der kommet en ny medarbejder, hun hedder Malene Sofie Andersen og fungere som vores projektleder.

På min blog om søgemaskineoptimering er der også sket en hel del. Jeg har blandt andet lavet et interview med Liselotte fra slagtenhelligko, jeg har skrevet en SEO guide, og en opfølgning på Wibroe, Duckert og Partners kreative website. Til sidst har jeg lavet en lille prank, og skrevet om mine nye Google nummerplader :)

Det var alt for denne gang.

Husk at du kan også finde mig på Amino, Facebook og kommunikationsforum

Etiketter: , ,